28.01.2017 09:29

Cocu: "Pröpper heeft het naar zijn zin bij PSV"

Davy Pröpper verlaat zichtbaar chagrijnig het veld. PSV loopt tegen Willem II opnieuw averij op in de titelrace. (19-11-2016)
Davy Pröpper verlaat zichtbaar chagrijnig het veld. PSV loopt tegen Willem II opnieuw averij op in de titelrace. (19-11-2016)

Nadat PSV in een eerder stadium een bod van Zenit St. Petersburg op middenvelder Davy Pröpper weigerde, denkt trainer Phillip Cocu dat de speler zelf ook nog niet geïnteresseerd is in een overstap naar het buitenland. 

Vlak voor het sluiten van de transfermarkt in Nederland volgde het gerucht dat PSV een bod van de Russische grootmacht op Pröpper accepteerde, maar dat werd door de regerend landskampioen razendsnel tegengesproken op een ingeplande persconferentie. Cocu verzacht de geruchten nu nog meer door te stellen dat Pröpper, een sterkhouder in zijn selectie, op zijn plek zit bij PSV.

"Je hebt ook te maken met wat een speler wil. Bijvoorbeeld als een speler toe is aan een nieuwe uitdaging. In het geval van Davy ligt dat wel wat anders, denk ik. Hij heeft het uitstekend naar zijn zin bij PSV", stelt de eindverantwoordelijke in Brabant. Pröpper staat sinds 2015 onder contract bij PSV, vorig seizoen miste hij maar één Eredivisie-duel, in het huidige voetbaljaar speelde hij nog in elk competitieduel van PSV mee.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner