31.01.2017 16:43

Wolters gefrustreerd over handelswijze Eagles

Randy Wolters verlaat teleurgesteld het voetbalveld. Go Ahead Eagles verliest met 2-1 van Heracles Almelo. (19-11-2016)
Randy Wolters verlaat teleurgesteld het voetbalveld. Go Ahead Eagles verliest met 2-1 van Heracles Almelo. (19-11-2016)

Dinsdag werd bekend dat Randy Wolters de rest van het seizoen voor ADO Den Haag speelt. De 26-jarige vleugelaanvaller verlaat Go Ahead Eagles, waarmee hij vorig seizoen promoveerde, met pijn in het hart.

Wolters was dinsdag onderdeel van een ruildeal tussen Go Ahead Eagles en ADO Den Haag. Ludcinio Marengo bewandelt de omgekeerde weg en speelt de rest van het seizoen in Deventer. Wolters kon bij Go Ahead niet meer rekenen op een basisplaats. "Ik ben echt van Go Ahead gaan houden, maar ik moet aan mezelf denken", vertelt Wolters in gesprek met De Stentor.

De club uit Deventer, momenteel de hekkensluiter van de Eredivisie, haalde deze transferperiode Elvis Manu voor de linksbuitenpositie. Ook Marcel Ritzmaier stond in de pikorde boven Wolters. "Dat heeft wel de nodige frustraties bij mij veroorzaakt, ja", bekent de vleugelaanvaller, die dit seizoen twintig wedstrijden voor Go Ahead speelde. Scoren deed hij niet.

"Het vertrouwen op perspectief ben ik kwijtgeraakt", vervolgt Wolters. "Het was een heel lastig besluit en ik had ook nog andere opties. Maar ik denk dat de keuze voor ADO op dit moment het beste is voor mijn carrière." Op 11 februari neemt hij het met zijn nieuwe werkgever op tegen zijn oude ploeggenoten. "Dat is wel apart en een beetje wrang, ja. Ik ga de fans missen, ik voelde me thuis in Deventer."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner