01.02.2017 16:33

Cabral teleurgesteld over periode bij Bastia

Jerson Cabral (l.) zoekt zijn directe tegenstander op tijdens het competitieduel SC Bastia - Dijon FCO (29-10-2016).
Jerson Cabral (l.) zoekt zijn directe tegenstander op tijdens het competitieduel SC Bastia - Dijon FCO (29-10-2016).

Jerson Cabral kijkt met een naar gevoel terug op het afgelopen half jaar bij SC Bastia. De vleugelaanvaller vertrok afgelopen zomer van FC Twente naar Frankrijk, maar kwam bij SC Bastia slechts tot zes invalbeurten in de Ligue 1.

"Ik had heel wat opties afgelopen zomer", vertelt Cabral, die het seizoen afmaakt op huurbasis bij Sparta Rotterdam, tegenover RTV Rijnmond. "Maar ze hebben bijna hemel en aarde bewogen om mij binnen te halen. Dat bleek uit het contract en de woorden van de trainer, die mij wilde halen. En dus is het best wel teleurstellend dat ik zo weinig heb gespeeld."

"Natuurlijk moet je altijd naar jezelf kijken", vervolgt de oud-speler van onder meer Feyenoord zijn verhaal. "Maar daar zijn gewoon afspraken niet nagekomen. Met de minuten die ik heb gemaakt, heb ik het gewoon goed gedaan. Het is makkelijk om een trainer de schuld te geven, maar het ligt ook niet altijd aan een speler. Het heeft nu geen zin om met vingers te gaan wijzen", aldus Cabral, die nu wil vlammen bij Sparta. "Ik ben er klaar voor. Ik zal nog getest worden, maar ik denk niet dat ik een fysieke achterstand heb."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner