02.02.2017 10:46

Trainer Petrović blij met aanwinsten van ADO

Željko Petrović is zichtbaar ontevreden over het spel van zijn ADO Den Haag tegen NEC Nijmegen. (10-12-2016)
Željko Petrović is zichtbaar ontevreden over het spel van zijn ADO Den Haag tegen NEC Nijmegen. (10-12-2016)

Željko Petrović is blij dat ADO Den Haag zich tijdens de afgelopen transferperiode heeft kunnen versterken. De Hagenaars wisten zich onder meer te versterken met Randy Wolters (Go Ahead Eagles) en Nasser el Khayati (Queens Park Rangers).

"Ik ben erg blij met die nieuwe jongens", zegt Petrović op de clubsite van ADO Den Haag. "Door die nieuwe spelers verandert er iets in de groep, iets positiefs. Het is wel jammer dat niet iedereen wedstrijdfit is, maar daar zal de komende twee weken wel veranderen. Wie we wel en niet kunnen opstellen tegen Vitesse is een afweging die we nog moeten maken. Dat ze allemaal spelen, gaat sowieso niet gebeuren. Randy Wolters en Nasser el Khayati zijn wel 100 procent fit."

Aankomend weekend speelt ADO Den Haag in eigen huis tegen Vitesse. "Ik ga er altijd vanuit dat we thuis van iedereen kunnen winnen. Dat moet je altijd denken, je moet nooit rekening houden met verlies. Dan straal je geen positiviteit uit naar de selectie. Ik heb tegen de spelersgroep gezegd dat ik een goed gevoel heb. We moeten knallen, het is voor ons 5 voor 12. Natuurlijk kun je als ploeg minder zijn, maar dan moet je wel alles geven."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner