02.02.2017 15:52

Nieuweling Wolters voelt klik met Beugelsdijk

Randy Wolters maakte op de laatste dag van de winterse transfermarkt de overstap naar ADO Den Haag. De buitenspeler is nog geen twee dagen bij zijn nieuwe club, of hij voelt zich al helemaal op zijn plek.

De 26-jarige Wolters speelde al in de jeugdopleiding van ADO Den Haag en komt uit de buurt (Leiden). "Ik ben weer terug op het oude nest. Het voelt goed en de meeste mensen ken ik nog. Dat is lekker binnenkomen", aldus Wolters tegenover Omroep West. Wolters is van Go Ahead Eagles op huurbasis naar ADO vertrokken, maar met een aflopend contract op zak. Aan het einde van het seizoen is hij dus transfervrij en kan ADO hem gratis langer contracteren.

In zijn eerste dagen bij ADO werd Wolters goed opgevangen door Tom Beugelsdijk, aanvoerder van de club. De twee kennen elkaar al sinds de jeugdopleiding in Den Haag. "In de D'tjes gingen we al goed met elkaar om. We liggen elkaar gewoon goed. We zijn hetzelfde type mannetjes, beetje braniemakers. Onze karakters liggen elkaar goed. In de wedstrijden dat we tegen elkaar speelden, zijn de nodige keekies uitgedeeld. Deze week waren we op training ook lekker bezig met elkaar", aldus Wolters.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner