04.02.2017 11:11

Van de Looi tevreden met winterse transfers

Met een positief gevoel kijkt Erwin van de Looi terug op de mutaties van zijn selectie in de winterse transferperiode. Willem II haalde twee huurlingen, terwijl het met Bruno Andrade slechts één speler verloor aan een andere club.

De Braziliaanse flankspeler, inmiddels geen basisspeler meer in Tilburg, zette zijn carrière voort in Israël, bij Hapoel Kfar Saba. Voor hem in de plaats kwamen Obbi Oularé (Watford) en Vajebah Sakor (Juventus) naar Nederland. Het duo maakt de selectie van Willem II completer, zo stelt Van de Looi op de clubwebsite van de Eredivisionist.

"Het zijn twee prima jongens, die iets toevoegen aan de selectie dat bij ons nog ontbrak. Obbi is fysiek sterk en beschikt over een goed, hard schot en scorend vermogen. Vajebah is een middenvelder met veel loopvermogen. Een mooie speler, die trouwens het liefst Saki genoemd wordt. Ik moet zeggen dat dat ook wel wat gemakkelijker coacht dan Vajebah", grapt Van de Looi, die zaterdagavond mogelijk voor het eerst een beroep kan doen op het duo. Willem II staat dan tegenover Heracles Almelo.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner