04.02.2017 11:29

'Vitesse langer door met smaakmaker Rashica'

FC Twente-back Hidde ter Avest draait open en zoekt naar een medespeler. Vitesse-aanvaller Milot Rashica gaat in de achtervolging. (15-01-2017)
FC Twente-back Hidde ter Avest draait open en zoekt naar een medespeler. Vitesse-aanvaller Milot Rashica gaat in de achtervolging. (15-01-2017)

Fans in Arnhem kunnen volgens de geruchten langer genieten van de kwaliteiten van Milot Rashica. Vitesse is van plan om de cluboptie op Rashica te lichten, waardoor de aanvaller twee jaar langer vastligt. Het huidige contract van de voetballer uit Kosovo loopt tot medio 2018.

Volgens De Telegraaf staat Rashica op het lijstje van veel buitenlandse clubs en wil Vitesse de interesse voor blijven door de rechtspoot langer aan zich te binden, waardoor hij duurder wordt. Rashica speelt sinds 2015 voor de formatie uit Gelderland en is al anderhalf seizoen basisspeler in Arnhem. Bij Vitesse groeide hij uit tot international van Albanië, alhoewel hij na de door FIFA veranderde regels voor Kosovo koos.

De krant weet daarnaast te melden dat Vitesse ook snel om tafel wil met Yuning Zhang en Marvelous Nakamba. De Chinese spits beschikt over een aflopend contract, maar ook in de verbintenis die Zhang met Vitesse heeft staat een optie. Nakamba groeide razendsnel uit tot sterkhouder bij Vitesse en ligt nog tot 2018 vast. Het afgelopen seizoen vroegen diverse clubs naar de transferstatus van Nakamba. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner