07.02.2017 10:47

Mathijsen niet blij met uitspatting Lamprou

Doelman Kostas Lamprou schreeuwt het uit nadat Willem II op voorsprong is gekomen tegen FC Groningen. (29-10-2016)
Doelman Kostas Lamprou schreeuwt het uit nadat Willem II op voorsprong is gekomen tegen FC Groningen. (29-10-2016)

Joris Mathijsen, technisch manager van Willem II, is niet blij met het feit dat Kostas Lamprou onlangs de media opzocht om kritiek te uiten op zijn huidige werkgever. Onlangs werd bekendgemaakt dat Willem II volgend seizoen niet verder gaat met de doelman.

"Ik heb alles gedaan wat in mijn mogelijkheden lag om Kostas voor onze club te behouden", vertelt de technisch manager van de Tilburgse club aan het Brabants Dagblad. "Hij zou tot de drie bestbetaalde spelers in de selectie gaan behoren", aldus Mathijsen, die de openlijke kritiek van Lamprou niet kon waarderen. "Ik had liever gehad dat hij met zijn grieven naar mij was gekomen."

Lamprou, die inmiddels 88 wedstrijden namens Willem II in de Eredivisie achter zijn naam heeft staan, was onder meer niet blij met de gebrekkige communicatie van Willem II. "Door de wijze waarop door de club is gecommuniceerd dat ik mijn aflopende contract niet verleng, is bij veel mensen het idee ontstaan dat ik een geldwolf ben. Dat is echt niet zo", zei Lamprou onlangs.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner