08.02.2017 13:46

AZ licht optie in contract Van den Brom

John van den Brom blijft ook aankomend seizoen trainer van AZ Alkmaar. De Alkmaarders hebben de optie in het contract van de oefenmeester namelijk gelicht, waardoor hij nog tot medio 2018 vastligt bij AZ.

"Ik ben ontzettend blij dat we met elkaar doorgaan", zegt Van den Brom op de clubsite van de Alkmaarders. "Tot op de dag van vandaag werk ik met veel plezier bij deze club. We zijn met een mooi project bezig, met de staf, de directie en de spelers. Zowel met Max (Huiberts, technisch directeur, red.) als Robert (Eenhoorn, algemeen directeur, red.) ben ik vaak in gesprek gebleven om te kijken naar de toekomst, te kijken wat we kunnen verbeteren. De vele gesprekken die we gehad hebben, leidden er uiteindelijk toe dat we de optie met elkaar hebben gelicht."

Ook technisch directeur Huiberts is blij met het aanblijven van Van den Brom. "We zijn heel tevreden over de prestaties van John de afgelopen jaren en de doelstellingen die we met elkaar hebben bepaald. We hebben in de winter teruggekeken naar afgelopen jaar en daarna hebben we vooruit gekeken naar de toekomst. Daar hadden we tot 1 maart de tijd voor, dat is uiteindelijk iets eerder geworden. Bij ons waren er niet veel vraagtekens, we hebben er veel geloof in om met elkaar door te gaan", aldus Huiberts.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner