10.02.2017 16:15

Héctor Moreno: "Ze gaan de druk nog voelen"

Hakim Ziyech (r.) is Héctor Moreno (l.) voorbij tijdens de topper Ajax - PSV. (18-12-2016)
Hakim Ziyech (r.) is Héctor Moreno (l.) voorbij tijdens de topper Ajax - PSV. (18-12-2016)

Héctor Moreno heeft de titelstrijd in Nederland allesbehalve opgegeven. PSV staat derde, met drie punten achterstand op Ajax en zeven op koploper Feyenoord, die blijven presteren in de Eredivisie. Moreno wil dat echter nog wel zien als er meer druk bij komt kijken.

PSV is nog ongeslagen in 2017, maar dat geldt ook voor Ajax en Feyenoord, alhoewel de Rotterdammers in het bekertoernooi wel onderuit gingen. "Frustrerend? Zo zie ik het niet. Er is nog een lange weg te gaan, ook voor onze concurrenten", zo stelt de mandekker in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Geloof me, zij gaan de druk voelen als het einde van de competitie nadert."

"Feyenoord is al lang, heel lang geen kampioen meer geworden. Media, supporters en zelfs familieleden gaan zich roeren als het spannender wordt. Feyenoord en Ajax spelen nog tegen elkaar. En wij ook nog tegen hen. Wij geloven nog in onze kansen." PSV is de regerend landskampioen, maar moet de achtervolging dus inzetten. De ploeg kan zich net als Feyenoord volledig richten op de Eredivisie, Ajax is nog actief in de Europa League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner