11.02.2017 13:37

Meijers wil met ADO snel uit de gevarenzone

Aaron Meijers in De Kuip tijdens Feyenoord - ADO Den Haag. (11-09-2016)
Aaron Meijers in De Kuip tijdens Feyenoord - ADO Den Haag. (11-09-2016)

ADO Den Haag neemt het zaterdagavond in Deventer op tegen hekkensluiter Go Ahead Eagles. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt slechts één puntje. Aanvoerder Aaron Meijers weet daarom hoe belangrijk het duel is.

Meijers ontbrak lange tijd vanwege een kwetsuur aan zijn enkel, maar hoopt dit weekend zijn rentree te maken in de wedstrijdselectie van de Hagenaars. "Ik ben blij dat ik na mijn blessure weer van waarde kan zijn voor ADO. Ik hoop stiekem komende zaterdag, als we tegen Go Ahead spelen, weer aan te sluiten bij de selectie", vertelt Meijers aan Voetbal International. "Vanaf de tribune toekijken hoe je ploeggenoten worstelen is verschrikkelijk."

"Met al het gedoe rondom de club over onze Chinese eigenaar (Hui Wang, red.) was het gewoon niet zo fijn bij ADO. Je probeert je er als spelersgroep voor af te sluiten, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik hoop dat dit het begin is van een nieuwe periode. Nu moet het sportief nog beter worden. Ik ga niet wéér zeggen dat het vijf voor twaalf is, dat kunnen we niet meer horen. We hebben nu vier wedstrijden op rij verloren, dat moeten we omdraaien."

Met de nieuwe hoofdtrainer Alfons Groenendijk hoopt ADO uit de gevarenzone te klimmen. "Gelukkig staat het onderin allemaal zo dicht bij elkaar, dat het voor ons nog niet te laat is en ik inderdaad verwacht dat het nog geregeld stuivertje wisselen wordt", vertelt Meijers, die beseft hoe belangrijk het aankomende duel met de hekkensluiter is. "We moeten van Go Ahead Eagles kunnen winnen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner