14.02.2017 12:02

Feyenoord traint met Vente, maar zonder Elia

Dylan Vente krijgt speelminuten tijdens het oefenduel Feyenoord - 1. FSV Mainz 05. (07-01-2017).
Dylan Vente krijgt speelminuten tijdens het oefenduel Feyenoord - 1. FSV Mainz 05. (07-01-2017).

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst heeft Dylan Vente, normaal gesproken speler van Feyenoord U19, dinsdagochtend laten meetrainen bij de hoofdmacht. Eljero Elia ontbrak daarentegen op de training van de Rotterdammers.

Feyenoord neemt zondagmiddag wellicht een jongeling mee naar Den Haag. De Rotterdammers moeten het tegen ADO Den Haag doen zonder Michiel Kramer, aangezien de boomlange spits door Feyenoord wordt gestraft omdat hij zaterdagavond ontbrak op de training van de Rotterdammers. Vente, die tijdens het trainingskamp in Spanje al speelminuten kreeg tijdens het oefenduel met 1. FSV Mainz 05 (2-0 overwinning), kreeg dinsdagochtend de gelegenheid om zich te laten zien op de training van Feyenoord.

Elia was daarentegen afwezig tijdens de trainingssessie van Feyenoord. De vleugelaanvaller liep tijdens het competitieduel met NEC Nijmegen (4-0 overwinning) een lichte hamstringblessure op en werd destijds tijdens de rust gewisseld. Desondanks was Elia er tegen FC Twente (2-0 winst) er gewoon bij, al werd hij na 76 minuten gewisseld. Afgelopen weekend maakte de aanvaller de negentig minuten vol tegen FC Groningen (2-0 overwinning).

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner