18.02.2017 11:11

Afscheid van Narsingh en Jozefzoon tegen NEC

Florian Jozefzoon maakt zich klaar om de bal te ontvangen tijdens de Championship-wedstrijd tussen Brentford en Brighton & Hove Albion. (05-02-2017)
Florian Jozefzoon maakt zich klaar om de bal te ontvangen tijdens de Championship-wedstrijd tussen Brentford en Brighton & Hove Albion. (05-02-2017)

Luciano Narsingh en Florian Jozefzoon krijgen zaterdagavond hun afscheid bij PSV. Beide vleugelspelers verkasten de afgelopen winterperiode naar Engeland en worden in de rust van de wedstrijd tegen NEC uitgezwaaid door het publiek in Eindhoven.

Narsingh zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2019 bij Swansea City, momenteel de nummer vijftien van de Premier League. Hij wacht momenteel nog op zijn eerste basisplaats in Engeland, maar was al wel belangrijk met een assist. Daarnaast zag Narsingh, negentienvoudig international, een concurrent wegvallen met een blessure.

Jozefzoon tekende een contract bij Brentford tot aan het einde van het huidige seizoen. Toevallig genoeg staat de werkgever van Jozefzoon ook vijftiende, maar wel op een voetbalniveau lager in Engeland. De rechtsbuiten speelde vier wedstrijden in de Championship, waarvan hij er drie als basisspeler begon. Hij kon nog geen bijdrage leveren aan een goal van de middenmoter.

Narsingh speelde 159 duels in het shirt van PSV, daarin scoorde hij 26 keer. Jozefzoon moet het doen met 64 wedstrijden en zeven goals.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner