19.02.2017 09:25

Jans baalt: "Niet ons niveau van 2017 gehaald"

Ron Jans bekijk hoe zijn ploeg het doet tegen Sparta Rotterdam. (05-02-2017)
Ron Jans bekijk hoe zijn ploeg het doet tegen Sparta Rotterdam. (05-02-2017)

PEC Zwolle verloor zaterdagavond met 3-1 in de Galgenwaard van FC Utrecht. PEC-trainer Ron Jans was allerminst tevreden over hoe zijn ploeg voor de dag kwam en weet dat het in de aankomende wedstrijden veel beter moet.

"We hebben niet ons niveau van 2017 gehaald. We waren in de eerste helft veel te tam en veel te mak, aan de bal waren we heel matig", reageerde Jans voor de camera van FOX Sports. De aanvallers van PEC creëerden nauwelijks kansen en ook het middenveld werd continu afgetroefd. "Dit is de eerste wedstrijd dat we daartegenaan lopen, maar deze tegenstander is ook beter dan die we de vorige keren hebben gehad."

PEC won afgelopen tijd van ADO Den Haag, Sparta Rotterdam en NEC, maar moet het de aankomende weken opnemen tegen subtoppers AZ en Vitesse. Jans hoopt dat zijn ploeg heeft geleerd van de nederlaag in de Domstad. "Utrecht heeft verdiend gewonnen, maar ze waren echt niet fantastisch", vervolgde Jans. "We hebben onder ons niveau gespeeld. Dat zal omhoog moeten, want anders ga je in Alkmaar ook ten onder."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner