19.02.2017 11:29

Willems kon PSV afgelopen zomer al verlaten

Jetro Willems pakt een rustmomentje in de wedstrijd tussen PSV en FC Utrecht. (12-02-2017)
Jetro Willems pakt een rustmomentje in de wedstrijd tussen PSV en FC Utrecht. (12-02-2017)

Jetro Willems kon afgelopen zomer vertrekken bij PSV, maar koos bewust voor een langer verblijf in Eindhoven. De vleugelverdediger was naar eigen zeggen nog niet klaar voor een stap naar het buitenland.

Willems was zondagochtend te gast bij De Tafel van Kees en vertelde dat hij aanbiedingen had van verschillende buitenlandse clubs. "Dat weten PSV en mijn zaakwaarnemer ook. Maar toen had ik nog niet het gevoel dat ik er klaar voor was. Ik ben iemand die ook eerlijk tegenover zichzelf is. Als het niet goed is, dan is het niet goed. Dan moet je als voetballer kunnen zeggen: ik moet het hier nog een jaar laten zien."

De vleugelverdediger had lange tijd last van een zware knieblessure en kende ook een teleurstellende eerste seizoenshelft. "Soms werd het me wel teveel. Het leek alsof ik het niet meer kon opbrengen", vertelt Willems over het langdurige herstel na zijn knieproblemen. Inmiddels gaat het stukken beter met de linksback. "Ik ga mezelf nu voorbereiden op de overstap naar het buitenland na zes jaar Eredivisie. De ambitie is er in ieder geval."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner