20.02.2017 09:38

Willems onder de indruk van sterk Feyenoord

Zondag staat de topper Feyenoord-PSV op het programma. Voor de Eindhovenaren is dat dé kans om zich te mengen in de strijd om het kampioenschap. PSV staat momenteel acht punten achter op koploper Feyenoord. Er moet gewonnen worden in De Kuip. Dat weet ook Jetro Willems.

"We beseffen dat we daar nu ook de punten moeten pakken. Als we niet winnen, wordt het heel lastig. Dat weten we", erkent de linksback in gesprek met De Telegraaf. PSV heeft in 2017 nog altijd de ongeslagen status. De Eindhovenaren wonnen alle zes de wedstrijden, maar ook de directe concurrenten Feyenoord en Ajax bleven foutloos.

Eerder dit seizoen won Feyenoord in Eindhoven met 0-1. Willems is onder de indruk van de Rotterdammers: "Zij doen het goed en hebben een houvast, want ze blijven winnen. Dat doen ze echt als team. Feyenoord is een echte topploeg. Als je zelf de eerste twee kansen niet benut, dan maken zij 'm wel." Willems realiseert dat het een lastige wedstrijd wordt in De Kuip: "Het zal zondag zeker niet gemakkelijk gaan. Maar niets is onmogelijk en met die mentaliteit moeten we daarheen gaan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner