20.02.2017 09:55

Lamprou over Krul: "Iedereen maakt fouten"

Doelman Kostas Lamprou schreeuwt het uit nadat Willem II op voorsprong is gekomen tegen FC Groningen. (29-10-2016)
Doelman Kostas Lamprou schreeuwt het uit nadat Willem II op voorsprong is gekomen tegen FC Groningen. (29-10-2016)

Tim Krul kent geen gelukkige start onder de lat van AZ. Tien van de twintig schoten op zijn doel werden een doelpunt, zo berekende Opta uit. Ook tegen Willem II kon de boomlange goalie de nul niet houden. In de blessuretijd ging het mis voor Krul en AZ.

In de blessuretijd was Krul te laat bij de bal en Erik Falkenburg profiteerde en kopte de 1-1 op het scorebord. Kostas Lamprou heeft te doen met zijn collega: "Dit is doodzonde voor Krul", laat de goalie van Willem II in gesprek met De Telegraaf weten. "Mensen die dit drie keer in de herhaling hebben teruggezien, zullen zeggen: hij had die bal moeten hebben. Dat is ook zo, dat weet Tim zelf ook wel, maar het gebeurde echt in een split second."

Lamprou weet hoe het is om de schlemiel te zijn na puntenverlies. Hij springt dan ook in de bres voor zijn zijn collega: "Nu krijgt hij al het gezeik over zich heen, terwijl hij AZ ook twee keer op de been heeft gehouden en de aanvallers veel kansen hebben gemist. Iedereen maakt fouten in zijn leven, maar als de keeper er één maakt, is hij de gebeten hond. Zo werkt het nu eenmaal."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner