21.02.2017 09:16

Locadia hoopt op speeltijd tegen Feyenoord

Jürgen Locadia (r.) zoekt Chiró N'Toko (l.) op tijdens het competitieduel Jong PSV - NAC Breda (20-02-2017).
Jürgen Locadia (r.) zoekt Chiró N'Toko (l.) op tijdens het competitieduel Jong PSV - NAC Breda (20-02-2017).

Jürgen Locadia heeft maandagavond namens Jong PSV voor het eerst weer speelminuten gemaakt, maar de aanvaller hoopt nu stiekem op meer. PSV gaat zondag op bezoek bij Feyenoord en Locadia hoopt dat hij in actie mag komen tegen de Rotterdammers.

"Voor mijn gevoel kan ik tegen Feyenoord op de bank zitten", vertelt de aanvaller tegenover De Telegraaf. "Maar het ligt aan de trainer waar hij voor kiest. Zelf hoop ik natuurlijk mee te gaan naar Feyenoord. Je leeft voor zo'n belangrijke wedstrijd en je hebt al zoveel moeten missen. Maar ik begrijp het ook als ik eerst nog een wedstrijd bij Jong PSV moet spelen. Ik ben er lang uit geweest."

Maandagavond kwam Locadia zestig minuten in actie tijdens het competitieduel met NAC Breda (2-0 overwinning). "Het is zwaar geweest om al die maanden thuis te zitten", vervolgt de spits annex linksbuiten zijn verhaal. "Het was een ingewikkelde blessure. Normaal scheur je alleen je lies af, maar bij mij was het ook een stukje van mijn buik. Dus dat duurde langer."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner