23.02.2017 14:45

Middenvelder Kali gelukkig: "Plezier in voetbal"

Anouar Kali (r.) probeert tijdens de wedstrijd AZ - Willem II Dabney dos Santos (l.) van zich af te schudden. (19-02-2017)
Anouar Kali (r.) probeert tijdens de wedstrijd AZ - Willem II Dabney dos Santos (l.) van zich af te schudden. (19-02-2017)

De match tussen Anouar Kali en Willem II lijkt een zeer goede te zijn. De middenvelder kende tussen 2015 en 2016 een zeer roerige periode bij FC Utrecht en in Qatar, maar in Tilburg valt alles op z'n plek.

Kali vertrok plotseling bij FC Utrecht, nadat hij tijdens een ruzie op een training met een klap de kaak van teamgenoot Kristoffer Peterson brak. Al Arabi leek de oplossing te zijn voor Kali, maar de club was slordig in de administratie en brak met het aantrekken van Kali een regel in eigen land. De ploeg had te veel buitenlanders onder contract staan, waardoor Kali weer zonder club zat. Willem II verloste Kali.

"Ik heb het hier hartstikke naar mijn zin, heb weer plezier in voetbal en ben zelf ook tevreden over mijn prestaties", stelt de middenvelder dan ook op de clubwebsite van de Eredivisionist. "Ik wil voorop gaan in de strijd. Gelukkig wordt dat gewaardeerd door de supporters." Kali heeft zelfs zijn eigen liedje in Brabant. "Als ik ze over mij hoor zingen, voel ik dat echt. Dat is echt mooi om te horen en geeft me nog meer energie."

De goede prestaties van Kali in de Eredivisie, kwam de middenvelder op buitenlandse interesse te staan. "Ik heb vrij snel nadat het duidelijk was dat er belangstelling voor me was gezegd dat ik dit seizoen in Tilburg afmaak. Ik houd er niet van om in de winterstop te verhuizen naar een andere club. Daarvoor heb ik het hier teveel naar mijn zin."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner