23.02.2017 15:50

Huurling Owusu: "Jammer dat het zo loopt"

Bertrand Traoré (r.) zet Leeroy Owusu (l.), die door Excelsior gehuurd wordt van Ajax, simpel aan de kant tijdens Ajax - Excelsior. (29-10-2016)
Bertrand Traoré (r.) zet Leeroy Owusu (l.), die door Excelsior gehuurd wordt van Ajax, simpel aan de kant tijdens Ajax - Excelsior. (29-10-2016)

Ajax heeft bevestigd dat Leeroy Owusu per direct terugkeert van zijn verhuurperiode bij Excelsior. De rechtsback betreurt de gang van zaken in Rotterdam, waar hij door zijn houding weinig kans meer maakte op speeltijd.

De vleugelverdediger werd gepasseerd bij de Kralingers, was daar ontevreden over en kwam in aanvaring met Mitchell van der Gaag, de huidige trainer van Excelsior. Owusu werd in genade aangekomen, maar speelde in de tweede seizoenshelft enkele wedstrijd meer voor Excelsior. "Het is heel jammer dat het op deze manier gelopen is, ik had het seizoen bij Excelsior graag afgemaakt", is de lezing van de verdediger op de clubwebsite van Ajax.

Door de terugkeer is er nog een probleem bijgekomen voor Owusu. "Bovendien is het extra vervelend omdat ik de rest van het seizoen geen officiële wedstrijden meer mag spelen. Ik ga op de trainingen bij Ajax alles geven en hoop ook nog een paar keer tijdens een vriendschappelijk duel in actie te kunnen komen. Het is zaak om vooruit te kijken zodat ik straks topfit aan het nieuwe seizoen kan beginnen."

Owusu sluit voorlopig aan bij Jong Ajax.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner