24.02.2017 12:16

Groenendijk: "Meer inzet dan tegen Feyenoord"

Alfons Groenendijk toont tijdens zijn presentatie vol trots het shirt van ADO Den Haag, de club die hij vanaf nu gaat trainen. (08-02-2017)
Alfons Groenendijk toont tijdens zijn presentatie vol trots het shirt van ADO Den Haag, de club die hij vanaf nu gaat trainen. (08-02-2017)

Alfons Groenendijk staat voor zijn derde wedstrijd als trainer van ADO Den Haag. De club uit de Hofstad ontvangt vrijdagavond FC Twente in eigen huis en de oefenmeester weet waar de kracht van de Tukkers ligt.

"Zij hebben opkomende backs met Ter Avest en Van der Lely. En ook Twente heeft naar binnen komende buitenspelers. En een passende man met Mokotjo. Het is een goed voetballende ploeg. We moeten misschien nog wel meer inzet leveren dan tegen Feyenoord (1-0 verlies, red.)", stelt de trainer in gesprek met ADO TV.

De trainer hoopt dat zijn ploeg nog iets meer kan geven dan tegen de Rotterdammers. "Tegen Feyenoord 'gaat' iedereen wel, maar tegen Twente moet er een schep bovenop. Als je iets tegen ze wil doen, is ongelooflijke scherpte belangrijk. Ook zullen we weer goed moeten staan met elkaar en weinig weggeven. Van daaruit kun je vertrouwen krijgen en dan jezelf belonen."

Groenendijk meent dat zijn ploeg steeds beter in vorm raakt en ondanks de nederlaag tegen Feyenoord, zag hij ook goede dingen. "We hebben een acceptabele wedstrijd neergezet. Alleen niet met een resultaat, dat is jammer. Je merkte wel bij de fans dat we iets hebben laten zien. Iets waar we mee verder kunnen. Dat we als team speelde, stemde mij vooral tevreden."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner