26.02.2017 16:02

De Koning tevreden over spel Go Ahead Eagles

Vitesse won zondagmiddag vrij eenvoudig van Go Ahead Eagles. Ondanks de nederlaag van de ploeg uit Deventer, zag trainer Hans de Koning wel een goed voetballend Go Ahead. "We hadden zelf op voorsprong moeten komen."

De Koning vond dat Go Ahead Eagles lange tijd goed mee heeft kunnen voetballen, maar zag zijn ploeg toch vrijwel uit het niets op achterstand komen. Tegenover de camera’s van FOX Sports zei te trainer het volgende:  "We kregen zelf in de eerste helft ook nog een kans op voorsprong te komen. Maar dan maken zij de 0-1. In de rust heb ik gezegd dat we door moesten blijven gaan omdat wij op dat moment wel de bovenliggende partij waren. Maar je moet jezelf wel belonen. Toen het tweede doelpunt viel was het eigenlijk geen wedstrijd meer."

In de tweede helft zette Navarone Foor Vitesse op een 2-0 voorsprong, na goed werk van Milot Rashica en Van Wolfswinkel. "Vitesse heeft de kwaliteit om ons van het kastje naar de muur te spelen. Dat deden ze de laatste twintig minuten ook", aldus De Koning. Vitesse kwam tien minuten voor tijd ook nog op 0-3 door een treffer van Rashica. De eretreffer was voor Dan Crowley. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner