26.02.2017 16:46

Toornstra is gelukkig met doellijntechnologie

Jens Toornstra was door het dolle heen na de 2-1 gewonnen wedstrijd tegen PSV. De doelpuntenmaker dacht aanvankelijk dat het dubieuze tweede doelpunt niet geldig was, maar kon toch juichen nadat doellijntechnologie uitwees dat de bal de lijn passeerde.

"Ik zag hem naar zijn horloge wijzen. Ik dacht dat hij bedoelde dat het geen goal was, maar hij telde hem, dus dat was top. We hebben geluk dat de techniek het uitwees in ons voordeel", waren de blij woorden van Toornstra na het duel voor de camera's van FOX Sports. Volgens de middenvelder was de winst een juiste afspiegeling.

"In de tweede helft maken zij de 1-1. Dan zie je dat we het lastig hebben, maar ik denk dat we verdiend hebben gewonnen." De Rotterdammers startten furieus en kwamen in die fase op voorsprong door een treffer van Toornstra. "We hadden een goede druk vooruit, met het publiek erachter. Terence kwam eroverheen en ik zakte iets uit. Hij kon me zo inspelen en ik schoot hem erin."

De titel lijkt nu zo goed als binnen voor Toornstra, maar desondanks wilde hij niet te hard van stapel lopen. "Het begint erop te lijken ja. We spelen goed en de voorsprong op de concurrentie is er, maar er zijn nog tien wedstrijd te spelen. We staan er goed voor en gaan nu rustig naar Ajax kijken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner