27.02.2017 20:58

Elia gelooft in de titel: "Denk dat het goed zit"

Eljero Elia (r.) probeert het buitenom bij Kasper Larsen (l.) tijdens Feyenoord - FC Groningen, maar faalt in zijn actie. (11-02-2017)
Eljero Elia (r.) probeert het buitenom bij Kasper Larsen (l.) tijdens Feyenoord - FC Groningen, maar faalt in zijn actie. (11-02-2017)

Het landskampioenschap kan Feyenoord bijna niet meer ontgaan, beseft Eljero Elia. De buitenspeler was belangrijk in de kraker tegen PSV, heeft door dat de voorsprong riant is, maar wil toch niet te vroeg juichen.

"Wij hebben nu alleen nog maar finales. Ik denk dat het goed zit maar je weet niet wat er nog gaat gebeuren met blessures, schorsingen en scheidsrechters. Het zou lekker zijn als Ajax ook wat punten laat liggen, maar daar moeten we helemaal niet naar kijken", stelt Elia in gesprek met Voetbal International. Na de winst op PSV lijken de Eindhovenaren klaar in de titelrace, waardoor Ajax, dat op vijf punten van Feyenoord staat, de concurrent is.

PSV werd met veel strijd aan de kant gezet, zo zag Elia. "We hebben helemaal niet aan hen gedacht. Wij wilden zelf winnen, over iets anders is niet eens gepraat. Bam. Meteen laten zien wie hier de baas is, dat er bij ons niets te halen is voor wie dan ook. En dat hebben we gedaan. Het was echt genieten in het veld. We liepen ze aan alle kanten voorbij, wonnen de duels en gingen echt dwars door ze heen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner