01.03.2017 12:19

Stevens verwijt PSV gebrek aan gretigheid

Na de nederlaag van zondag bij Feyenoord is de derde opeenvolgende landstitel van PSV mijlenver weg. Oudgediende Huub Stevens denkt dat een gebrek aan gretigheid hieraan ten grondslag ligt.

In gesprek met VI levert de Limburgse trainer in ruste kritiek op de Eindhovense selectie. "PSV maakt een mislukt seizoen door, maar dat is niet de schuld van Marcel Brands of Phillip Cocu. Iedereen ziet dat PSV de beste selectie heeft. Misschien heeft het toch wel met de verzadiging van twee titels te maken. Het verschil tussen Santiago Arias en Rick Karsdorp was enorm, terwijl ook Andrés Guardado en Luuk de Jong niet meer de spelers zijn die ze waren", aldus Stevens.

Als speler was Stevens ruim een decennium actief als verdediger in Eindhoven en won drie landstitels en de UEFA Cup. Als trainer zou hij die laatste prijs nog eens winnen, dan in Duitsland met Schalke 04. De man uit Sittard had ook een kortstondig dienstverband als trainer van PSV, maar dat halfjaar werd gekenmerkt door openlijke rebellie en slechte resultaten.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner