02.03.2017 10:30

Van Wolfswinkel: "Nu nog één stap zetten"

Ricky van Wolfswinkel wist zich woensdagavond met Vitesse te kwalificeren voor de bekerfinale en de spits van de Arnhemmers wil nu vol voor de bekerwinst gaan. Vitesse treft in de finale AZ Alkmaar of SC Cambuur.

"We willen die finale winnen en daar kijken we heel erg naar uit", zegt de aanvaller van Vitesse in gesprek met NUsport. "We moeten nu nog één stap zetten om in die badjas te staan. Sommige jongens hebben al eens een finale gespeeld, anderen nooit en sommigen gaan het ook nooit meer doen."

Van Wolfswinkel verloor in dienst van Sporting CP al eens een bekerfinale. "Dat knaagt wel", vervolgt de spits. "Niet dat ik er nog last van heb, maar als ik eraan terugdenk, baal ik nog steeds. Ik hoop dus niet dat het nu weer zover komt", aldus Van Wolfswinkel, die geen voorkeur heeft voor een tegenstander in de finale. "Echt helemaal niet. We weten dat we van beide clubs kunnen winnen en zijn gewoon heel blij dat we in De Kuip mogen spelen. Of dat nu bij wijze van spreken tegen FC Barcelona of IJsselmeervogels is."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner