05.03.2017 20:10

Kuyt maakt zich nog geen zorgen over titel

Dirk Kuyt geeft instructies aan zijn ploeggenoten in de hoop de achterstand bij Sparta om te buigen. (05-03-2017)
Dirk Kuyt geeft instructies aan zijn ploeggenoten in de hoop de achterstand bij Sparta om te buigen. (05-03-2017)

Na een slechte wedstrijd ging Feyenoord zonder punten van het veld bij Sparta (1-0). Achtervolger Ajax profiteerde niet optimaal van de nederlaag, maar liep wel een punt in. Dirk Kuyt maakt zich nog geen zorgen.

"Wij zijn niet aan het wankelen. We hebben alleen niet laten zien wat we normaal kunnen. Morgen gaan we gewoon weer verder, zetten we de schouders eronder en zorgen we dat dit soort wedstrijden er niet meer tussen zitten in al die finales die we nog te spelen hebben. De prijzen worden niet vandaag verdeeld, ook niet vorige week tegen PSV. Er zijn nog heel veel finales te spelen. Wij moeten ervoor zorgen dat we aan het eind van de rit staan waar we nu staan", aldus Kuyt tegen FOX Sports.

De winnende goal van Mathias Pogba stond al binnen vijftig seconden op het scorebord. Feyenoord begon zeer slap aan de Rotterdamse stadsderby. "Je ziet bij Sparta dat die wel goed aan de wedstrijd beginnen en in de eerste minuut gelijk de goal maken. Daardoor lopen we als team de hele wedstrijd achter de feiten aan. Vandaag zie je dat je als team kwetsbaar bent, als je niet volle bak speelt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner