05.03.2017 22:11

Marco Verratti ziet zijn toekomst in Parijs

Marco Verratti staat jaarlijks in de belangstelling van vele Europese topclubs, maar die maken weinig kans. De 24-jarige middenvelder ambieert een lang verblijf bij Paris Saint-Germain, waar hij onderdeel wil zijn van het project.

Met voorzitter Nasser Al-Khelaïfi en de Qatar Sports Investment als eigenaar, reiken de mogelijkheden van de Parijse clubs tot de hemel. Ondanks de links met onder meer Real Madrid, Inter, Chelsea, Juventus, Barcelona en Manchester United, wil de Italiaan in Parijs blijven. "Ik ben onderdeel van een project waar er niet veel van zijn in Europa. Mijn droom is om de Champions League te winnen met PSG", aldus Verratti tegen Stade 2.

Verratti kwam in 2012 over van Pescara, waarna hij al 126 wedstrijden in de Ligue 1 speelde. Vorig seizoen speelde hij, mede door verschillende blessures, achttien wedstrijden voor PSG, maar onder trainer Unai Emery is hij uitgegroeid tot een belangrijke schakel. "Ik voel me goed en kan drie weken in de week spelen zonder fysieke problemen. In het moderne voetbal is het allerbelangrijkst om fit te zijn."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner