10.03.2017 14:47

Cocu put hoop uit comeback van Barcelona

Trainer Phillip Cocu van PSV heeft met zijn selectie uitvoerig over de wonderbaarlijke stunt van FC Barcelona in de Champions League gesproken. Barça won woensdag de return in Camp Nou tegen Paris Saint-Germain met 6-1 en maakte zo alsnog de nederlaag van 4-0 in Parijs goed. "Het bewijst dat je altijd in je doel moet blijven geloven", aldus Cocu in zijn vooruitblik op de competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

De regerend landskampioen uit Eindhoven ligt acht punten achter op koploper Feyenoord en vier op nummer twee Ajax. "We richten ons eerst op de positie boven ons en willen dichterbij Ajax komen. Je moet altijd in je kansen blijven geloven, ook als ze klein zijn. Zo’n wedstrijd van Barcelona maakt dat geloof tastbaar", aldus Cocu, die tegen Go Ahead over een nagenoeg volledig fitte selectie beschikt.

De Zweedse middenvelder Ramon Lundqvist is de enige speler die ontbreekt in de selectie van PSV. Een groot gemis zal de negentienjarige Lundqvist niet zijn, aangezien Cocu pas twee keer een beroep op hem deed. Marco van Ginkel is daarentegen weer hersteld van zijn knieblessure, die hij opliep in de uitwedstrijd bij Feyenoord. "Hij heeft de afgelopen twee dagen alles meegetraind. Hij voelt zich goed."

ANP/Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner