19.03.2017 13:20

Lamprou: "In achterhoofd bezig met transfer"

Nog een paar maanden en dan loopt het contract van Kostas Lamprou af bij Willem II. De doelman heeft bij het bestuur aangegeven dat hij zijn contract niet wil verlengen en op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. Lamprou moet nog een aantal wedstrijden zijn best doen voor Willem II, maar is al een bezig met volgend seizoen.

Onder meer het Heerenveen van Jurgen Streppel zou geïnteresseerd zijn in Lamprou. "Nee, ook Streppel heeft nog niet gebeld en ook niet geappt", zegt Lamprou tegen FOX Sports. "Hij heeft aangegeven dat hij een fan van me is. Dat zijn fantastische woorden voor mij, zeker van een ex-trainer. In m'n achterhoofd ben ik wel bezig met een transfer. Nu wil ik gewoon Willem ll helpen om zo hoog mogelijk te eindigen."

De Griekse doelman wil het liefst in Nederland blijven. "Ik zou niet weten welke clubs ik kan noemen. Er zijn genoeg mooie clubs in Nederland", vervolgt Lamprou. Er heeft een aantal clubs interesse, geeft Lamprou toe. "Maar op dit moment is er nog geen enkele club concreet."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner