22.03.2017 19:12

Larsson zag transferwens genegeerd worden

Sam Larsson baalt van een gemiste kans in de eerste helft van de wedstrijd sc Heerenveen - Go Ahead Eagles. (03-03-2017)
Sam Larsson baalt van een gemiste kans in de eerste helft van de wedstrijd sc Heerenveen - Go Ahead Eagles. (03-03-2017)

SC Heerenveen-smaakmaker Sam Larsson hoopte in de winterstop een mooie stap naar het buitenland te maken, maar de Eredivisionist wilde de Zweed niet laten gaan. Larsson legde zich er uiteindelijk bij neer.

"De club wilde me niet laten gaan, dus daar moet ik genoegen mee nemen", aldus een teleurgestelde aanvaller in gesprek met media in zijn eigen land. "Ze vertelden dat ze het team graag intact willen houden, zeker in de afgelopen transferwindow. De club hoopt dat we ons nog kunnen plaatsen voor Europees voetbal. Daar kan ik niet zoveel aan doen. Ik wist dat ik moest blijven, dus dan focus ik me daarop", legt de linksbuiten uit.

Larsson kwam in de zomer van 2014 naar Friesland, sindsdien is de aanvaller een belangrijke factor in de Eredivisie-duels van sc Heerenveen. Larsson is hard op weg naar een persoonlijk doelpuntenrecord in Friese dienst. In zijn eerste jaar scoorde hij acht keer in de Eredivisie, in het huidige seizoen staat de Scandinaviër al op zeven doelpunten

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner