22.03.2017 22:13

PSV wil ook volgend seizoen door met Brood

Ruud Brood, assistent-trainer van PSV, bereidt de training voor tijdens het trainingskamp van de Eindhovenaren. (03-01-2017)
Ruud Brood, assistent-trainer van PSV, bereidt de training voor tijdens het trainingskamp van de Eindhovenaren. (03-01-2017)

PSV hoopt dat het ook volgend seizoen kan rekenen op de adviezen van Ruud Brood. De 54-jarige oefenmeester is momenteel assistent-trainer bij de club en beschikt over een aflopend contract. PSV wil verlengen.

Dit meldt het Algemeen Dagblad woensdagavond. Brood was jarenlang trainer bij diverse clubs, maar staat sinds 2015 als de rechterhand van Phillip Cocu voor de groep bij PSV. Met getrainde clubs als Helmond Sport, Heracles Almelo, RKC Waalwijk, Roda JC en NEC heeft Brood inmiddels flink wat ervaring als trainer, maar hij kan dus langer doorgaan als assistent-trainer in Eindhoven.

Hoofdtrainer Cocu beschikt nog over een contract dat doorloopt, maar spitsentrainer Luc Nilis kan bijvoorbeeld ook rekenen op contractverlenging. De club wil niet meer informatie over de eventuele nieuwe contracten doorgeven aan de krant. PSV is dit seizoen nog op jacht naar de tweede plek van de Eredivisie, via deze eindpositie kunnen de Eindhovenaren nog Champions League-voetbal in de wacht slepen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner