04.04.2017 09:16

'Feyenoord wil verder met Vilhena en Bilal'

Tonny Vilhena is aanwezig op de training van Feyenoord (01-04-2017).
Tonny Vilhena is aanwezig op de training van Feyenoord (01-04-2017).

Feyenoord wil het contract van Tonny Vilhena en Bilal Başaçıkoğlu openbreken en verlengen. Zowel Vilhena als Başaçıkoğlu heeft bij Feyenoord een contract tot de zomer van 2018.

Vilhena leek afgelopen zomer transfervrij te vertrekken, maar vanwege de situatie van zijn moeder besloot de middenvelder alsnog te verlengen bij Feyenoord. Tijdens het huidige seizoen is de 22-jarige middenvelder uitgegroeid tot één van de sterkhouders, waardoor Feyenoord volgens Voetbal International graag zou zien dat Vilhena opnieuw een nieuwe verbintenis zal ondertekenen.

Başaçıkoğlu kwam in de zomer van 2014 over van sc Heerenveen, maar wist nog niet te imponeren in Rotterdam. Desondanks wil Feyenoord verder met de Turkse vleugelaanvaller. Feyenoord betaalde in 2014 namelijk 3,5 miljoen euro voor Başaçıkoğlu en de Rotterdammers hopen dat de aanvaller zich alsnog zal gaan ontwikkelen. Als Feyenoord namelijk besluit om Başaçıkoğlu aankomende zomer te verkopen, dan is de kans groot dat Feyenoord een verlies moet slikken.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner