04.04.2017 09:47

Wanhoop bij Anastasiou: "Weet het ook niet"

Roda JC Kerkrade-trainer Yannis Anastasiou bekijkt het competitieduel ADO Den Haag - Roda JC vanaf de zijkant (02-04-2017).
Roda JC Kerkrade-trainer Yannis Anastasiou bekijkt het competitieduel ADO Den Haag - Roda JC vanaf de zijkant (02-04-2017).

Yannis Anastasiou lijkt hard op weg richting de uitgang bij Roda JC Kerkrade. De Limburgers gingen afgelopen weekend hard onderuit bij ADO Den Haag (4-1) en de Griekse coach lijkt de controle te verliezen.

"Deze jongens doen hun stinkende best, maar ik mis een aantal leidersfiguren in de ploeg. Ik heb naar oplossingen gezocht, maar ik weet het ook niet meer", aldus Anastasiou tegenover De Telegraaf. "We gaven weer veel te makkelijk doelpunten weg. Met name in uitwedstrijden verzaken we. Doelpunten maken we nauwelijks op vreemde bodem. Het niveauverschil tussen de thuis- en uitwedstrijden is te groot."

De Griekse coach sprak maandag met Ton Caanen, technisch directeur van Roda JC. Anastasiou hoeft nog niet te vrezen voor zijn baan. "Ton heeft niet tegen mij gezegd dat zijn vertrouwen in mij weg is", vervolgt de oefenmeester zijn verhaal. "Maar ik kom uit de voetbalwereld en weet hoe snel zaken kunnen veranderen. Ik zal in ieder geval tot de laatste minuut blijven knokken voor Roda JC."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner