07.04.2017 15:46

Cocu en PSV gaan alles doen voor tweede plek

Een dag na het gelijke spel tegen FC Twente (2-2) geeft Philip Cocu aan vol voor de tweede plek te gaan. Spelen in de Champions League is zodanig belangrijk voor PSV dat het vizier daarop gericht moet zijn.

De trainer van de Eindhovense club zegt dat vervelend was, maar dat er vooruit gekeken moet worden. "Het was moeilijk vandaag, maar dat is logisch na de grote deceptie van gisteren. Dan beleef je niet je beste dag. We hebben teruggeblikt en geëvalueerd. Het was lastig om de wedstrijd opnieuw te zien, maar je moet hem altijd terugkijken. Om te leren van je fouten, maar ook om te kijken naar dingen die goed gaan."

De trainer geeft ook aan dat het behalen van de tweede plek niet meer in eigen hand ligt. De achterstand van vier punten op nummer twee Ajax is alleen in te halen als ook Ajax punten laat liggen. PSV komt nog wel in actie tegen de Amsterdammers. Op 23 april is het PSV dat thuis zal spelen. Aankomende zondag speelt PSV thuis tegen Willem II. Een wedstrijd die volgens Philip Cocu gewonnen moet worden.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner