09.04.2017 15:50

Cocu passeert drietal voor Brabantse derby

Het kampioensperspectief van PSV is donderdagavond op bezoek bij FC Twente danig vertroebeld. Voor de pot tegen Willem II op zondagmiddag moet een drietal spelers dat met hun basisplaats bekopen.

Héctor Moreno, Siem de Jong en Jürgen Locadia spelen niet. Voor hen staan respectievelijk Daniel Schwaab, Bart Ramselaar en Gáston Pereiro in de Eindhovense basiself die door Phillip Cocu het veld in wordt gestuurd. De late tegengoal in Enschede betekent dat het er sterk op lijkt dat de regerend kampioen in de huidige voetbaljaargang de tweede plaats als hoogste doel zal hebben.

Bij Willem II valt op dat er wederom geen plek is ingeruimd voor clubtopscorer Fran Sol. De Spanjaard staat ernaast en Obbi Oularé, gehuurd van Watford, leidt de aanval van de Tricolores, die midweeks ondanks een stortvloed aan kansen thuis van ADO Den Haag verloren. Elders wisselt Erwin van de Looi wel: Dries Wuytens neemt achterin de positie van Guus Joppen in. Voorin is Jordy Croux geslachtofferd – voor hem speelt Elmo Lieftink.

Pol van Boekel zal de wedstrijd om 16:45 in gang fluiten. Vanaf dat moment is het treffen ook LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner