09.04.2017 22:25

Feyenoord verwacht El Ahmadi tegen Utrecht

Karim El Ahmadi moest in de wedstrijd PEC Zwolle-Feyenoord na 82 minuten noodgedwongen worden gewisseld vanwege een liesblessure. Morgen wordt de blessure verder onderzocht, maar de Rotterdammers hebben op de clubwebsite al laten weten dat ze verwachten dat El Ahmadi er tegen FC Utrecht weer bij zal zijn.

De ziekenboeg bij de Stadionclub is de laatste tijd al aan het uitbreiden. Zo werden Terence Kongolo, Bilal Başaçıkoğlu, Rick Karsdorp en Nicolai Jörgensen al aan de kant gehouden vanwege blessures. Daar leek vandaag El Ahmadi bij te komen toen hij moest worden vervangen door Renato Tapia. Jörgensen begon vandaag wel aan de warming-up, maar uit angst dat hij toch snel zou moeten uitvallen, moest de Deen de wedstrijd nog vanaf de bank bekijken. De topschutter wordt tegen Utrecht weer in de basis verwacht. 

Deze wissel betekende voor El Ahmadi dat hij voor de honderdste keer in zijn carrière vroegtijdig naar de kant werd gehaald. Hier zaten overigens niet alleen maar blessures tussen. Naar verwachting zullen zowel El Ahmadi als Jörgensen volgende week weer terugkeren.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner