10.04.2017 09:55

Bosz verwacht dat Feyenoord punten morst

Peter Bosz heeft het volste vertrouwen in een Amsterdams kampioensfeestje. De trainer van Ajax zag koploper Feyenoord binnen één week vijf punten inleveren. De Amsterdammers staan nu slechts één punt achter. En Bosz ziet de Rotterdammers de resterende vier wedstrijden niet allemaal winnend afsluiten.

"Thuis gaat het makkelijker, maar uit hebben ze het lastig", laat Bosz weten in gesprek bij Ziggo Sport. Feyenoord moet dit seizoen nog op bezoek bij Vitesse en Excelsior, terwijl FC Utrecht en Heracles Almelo nog langs komen in De Kuip. Bosz is ervan overtuigd dat Feyenoord nog punten laat liggen. "Dat heeft ook te maken met de wedstrijd die wij tegen Feyenoord speelden. We waren overtuigend, Feyenoord juist niet. Dat voedt de verwachting dat zij al die wedstrijden niet gaan winnen. Dat hebben ze tegen PEC Zwolle ook weer laten zien."

De voorsprong van Feyenoord op Ajax is één punt. Feyenoord moet nog één keer punten verspelen en Ajax moet de resterende wedstrijden winnen. De Amsterdammers moeten nog op bezoek bij PSV en Willem II en krijgen in de Amsterdam ArenA nog sc Heerenveen en Go Ahead Eagles.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner