10.04.2017 19:17

Kongolo weer op het veld bij Jong Feyenoord

Terence Kongolo heeft maandag zijn rentree gemaakt bij Feyenoord. Hij speelde een helft mee met de beloftenploeg van zijn club tegen Jong ADO Den Haag.

Kongolo stond afgelopen maand aan de kant met een blessure aan een bovenbeen. Als hij geen terugslag krijgt, dan is de verdediger zondag inzetbaar tegen FC Utrecht. Kongolo werd de laatste weken vervangen door linksback Miquel Nelom.

De verdediger heeft volgens afspraak maar een helft gespeeld. In de wedstrijd met de beloften van ADO Den Haag die met 2-2 gelijkgespeeld werd, werden de doelpunten van Feyenoord gescoord door Marko Vejinovic en Dylan Vente. Tom Trybull en Delano Ladan scoorden voor Jong ADO. Ook doelman Kenneth Vermeer maakte weer een wedstrijd mee.