11.04.2017 15:34

Haller: "Ik ben klaar voor een volgende stap"

Sébastien Haller lijkt komende zomer dan echt te vertrekken bij FC Utrecht. De 190 centimeter lange spits sprak dinsdagochtend met RTV Utrecht over zijn toekomst bij de club. Hij gaf aan klaar te zijn voor een nieuwe periode in zijn carrière. 

"Ik wil mijzelf ontwikkelen en ik ben toe aan een nieuwe stap in mijn loopbaan. Dat is ook goed voor de club. We moeten kijken of er na dit seizoen een goede kans komt voor beide partijen", geeft de Franse spits aan. De aanvaller is al vaak het onderwerp van transfergeruchten, maar het is nu de eerste keer dat hij zelf aangeeft eventueel naar een andere club te willen. Haller werd al in verband gebracht met Norwich City en enkele clubs uit China. Desondanks loopt zijn contract bij Utrecht nog tot 2019. 

Haller is nu bezig aan zijn derde seizoen bij de Domstedelingen. Daarin speelde hij tot nu toe 89 duels en hij wist 49 keer het net te vinden. Op 1 april 2017 evenaarde Haller Stefaan Tanghe als meest scorende buitenlandse voetballer bij Utrecht door zijn veertigste treffer te maken voor de club.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner