12.04.2017 11:32

Jørgensen en Kongolo sluiten aan bij de groep

Goed blessurenieuws voor Feyenoord in aanloop naar de wedstrijd tegen FC Utrecht: Nicolai Jørgensen en Terence Kongolo hebben woensdagochtend met de groep meegetraind. Beide spelers lijken de wedstrijd te halen.

In de warming-up voor het duel met PEC Zwolle (2-2) moest Jørgensen  afhaken, waarna hij de voorgaande dagen individueel trainde. De Deense topscorer van de Eredivisie is echter weer hersteld en trainde volledig mee met de rest van de selectie. Verdediger Kongolo was langer uit de roulatie. Hij speelde op 5 maart uit bij Sparta (1-0) voor het laatst mee.

Afgelopen zondag speelde Kongolo al een helft mee met de beloftenploeg van de Rotterdammers. De blessure aan zijn bovenbeen is inmiddels verder hersteld, waardoor ook hij volledig met de groepssessie kon meedoen. De rustdag die de selectie dinsdag kreeg heeft de beide spelers blijkbaar goed gedaan.

Er kwam woensdag ook minder goed nieuws van Varkenoord. Karim El Ahmadi moest in de wedstrijd tegen PEC vlak voor tijd het veld verlaten. De middenvelder trainde woensdagochtend nog individueel, maar het is niet uitgesloten dat hij de wedstrijd tegen Utrecht aan zich voorbij moet laten gaan. Dat geldt wel voor Bilal Başaçıkoğlu (enkel), Emil Hansson (schouder) en Rick Karsdorp (meniscus).

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner