12.04.2017 16:30

Başaçıkoğlu verlengt contract bij Feyenoord

Bilal Başaçıkoğlu (l.) is Denzel Dumfries (r.) te snel af tijdens het competitieduel Sparta Rotterdam - Feyenoord (05-03-2017.
Bilal Başaçıkoğlu (l.) is Denzel Dumfries (r.) te snel af tijdens het competitieduel Sparta Rotterdam - Feyenoord (05-03-2017.

Bilal Başaçıkoğlu blijft voorlopig speler van Feyenoord. De vleugelaanvaller had in Rotterdam nog een contract tot medio 2018, maar ligt nu tot de zomer van 2020 vast bij de Rotterdamse club.

Başaçıkoğlu staat sinds 2014 onder contract bij Feyenoord. "We hebben een aantal goede gesprekken met elkaar gevoerd en zijn blij dat we erin geslaagd zijn om Bilal langer aan ons te binden", vertelt Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, op de clubsite van de Rotterdammers. "De keuze om langer met elkaar door te gaan, wordt breed gedragen door de mensen die dagelijks met hem werken."

"Bilal is een speler met veel snelheid en dreiging, die een man kan passeren en assists kan geven", vervolgt de technisch directeur zijn verhaal. "Zijn rendement kan nog wel omhoog, maar daaraan werkt de technische staf dagelijks met hem. Wel is hij in de loop der jaren steeds stabieler geworden in zijn prestaties. Dat is voor een buitenspeler van zijn leeftijd, hij is nog maar net 22 jaar, een goede ontwikkeling."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner