17.04.2017 10:50

Petrović geeft uitleg over afscheid bij ADO

Enkele maanden geleden besloot Željko Petrović om afscheid te nemen van zijn club ADO Den Haag. Na zijn vertrek pakken de Hagenezen veel punten onder leiding van nieuwe man Alfons Groenendijk. Aan tafel bij Studio Voetbal legt Petrović uit waarom hij wegging.

"Ik zei: 'Er moet een extra assistent-trainer bij, iemand van buiten de club'. De volgende dag kwam directeur Mattijs Manders naar me toe met de vraag of ik daar nog steeds achter stond. Ik zei ja en toen hij zei dat er geen assistent zou komen. Dus nam ik afscheid. Ik wilde Adrie Bogers als assistent", klinkt de uitleg van de oud-trainer aan de tafel van Studio Voetbal. De slechte prestaties van ADO speelden dus geen rol bij zijn vertrek volgens Petrović.

Na zijn vertrek doet ADO Den Haag het uitstekend onder trainer Groenendijk. Van de laatste zes wedstrijden wisten de Hagenezen er vier te winnen. Deze eindsprint is wellicht genoeg om alsnog de nacompetitie te ontlopen. "Dit wat ze nu doen is een groot compliment waard", is Petrović positief over zijn voormalige club. "Ik heb geen rancune. Ik gun ze alles. Iedereen is terug. Mike Havenaar is zo belangrijk", is hij lovend over de spits die hij grotendeels moest missen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner