17.04.2017 13:50

Van Wolfswinkel baalt van commotie: "Nooit"

Ricky van Wolfswinkel baalt van de commotie die is ontstaan rondom zijn persoon. De spits van Vitesse liep afgelopen weekend tijdens het competitieduel met Excelsior (1-0 nederlaag) tegen een gele kaart aan, waardoor hij geschorst is tegen Feyenoord.

Van Wolfswinkel gaf in het verleden toe fan van Feyenoord te zijn, waardoor er werd gesuggereerd dat hij tegen Excelsior expres een gele kaart pakte zodat hij niet tegen Feyenoord hoeft te spelen. "Expres? Nooit", zei de aanvaller in een kort statement op zijn officiële Instagram account. De Arnhemmers spelen aankomend weekend in eigen huis tegen Feyenoord, maar Vitesse zal wellicht niet voluit gaan omdat een week later de bekerfinale in De Kuip tegen AZ Alkmaar op het programma staat.

De spits van Vitesse is overigens bezig aan een uitstekend seizoen in de Eredivisie. Van Wolfswinkel staat tot dusver op achttien doelpunten. Alleen Nicolai Jørgensen (Feyenoord) staat met negentien doelpunten boven Van Wolfswinkel. De spits heeft zijn eigen record in de Eredivisie overigens al aangescherpt, want tijdens het seizoen 2010/2011 kwam Van Wolfswinkel tot 'slechts' vijftien treffers in de Eredivisie.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner