21.04.2017 14:55

Willems onzeker voor topper tegen Ajax

Het is nog niet duidelijk of PSV zondag in de thuiswedstrijd tegen Ajax over Jetro Willems kan beschikken. De linkerverdediger ontbrak vorige week in het uitduel met ADO (1-1) vanwege hamstringklachten, en vrijdag was nog onzeker of hij daarvan op tijd hersteld is om zondag deel uit te maken van de selectie van de Eindhovenaren.

Jorrit Hendrix voetbalt sowieso niet mee. Vorige week liep de middenvelder tijdens de training een verrekte enkelband op. De wedstrijd tegen Ajax komt te vroeg voor Hendrix. Reservedoelman Remko Pasveer is ook nog niet fit.

PSV staat zes punten achter op nummer twee Ajax. Met nog drie wedstrijden te gaan, lijkt meer dan de derde plek er niet in te zitten voor de uittredend landskampioen. Wel kan PSV er zondag bij een overwinning voor zorgen dat ook Ajax de landstitel kan vergeten.

Terwijl PSV dit seizoen niet veel meer dan een derde plek te winnen heeft, is Ajax nog volledig in de strijd om het kampioenschap. De punt achterstand op koploper Feyenoord lijkt alleen maar in te halen zijn als alle wedstrijden vanaf nu gewonnen worden. Het wordt afwachten of de spelers van Ajax aankomende zondag geen problemen krijgen met de fitheid na de lange wedstrijd tegen Schalke 04 in de Europa League.

Bron: ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner