24.04.2017 15:36

Play-offs zijn niet geliefd bij Stegeman

John Stegeman tijdens PEC Zwolle - Heracles Almelo. (22-04-2017)
John Stegeman tijdens PEC Zwolle - Heracles Almelo. (22-04-2017)

John Stegeman won vorig seizoen weliswaar de play-offs met Heracles Almelo, maar desondanks is de coach van mening dat de beste ploeg Europa in moet gaan. 

Stegeman vecht momenteel met Heracles Almelo om deel te mogen nemen aan de play-offs om Europees voetbal. De Almeloërs staan momenteel negende met veertig punten en dat is aan het einde van de rit voldoende. Nummer zeven FC Twente is namelijk uitgesloten van Europees voetbal en de nummers vijf en zes, AZ Alkmaar en Vitesse, vechten in de bekerfinale om een plek in de groepsfase van de Europa League. Heracles Almelo komt daardoor in aanmerking voor de play-offs. "Maar het gaat nergens over", aldus Stegeman.

"FC Utrecht staat aan het einde van het seizoen vierde met ongeveer zestig punten, wij negende met twintig punten minder", vervolgt de coach van Heracles Almelo tegenover Tubantia. "De beste ploeg moet Europa in gaan, dat is nu Utrecht", aldus Stegeman, die desondanks hoopt dat Heracles Almelo de play-offs winnend weet af te sluiten. "Het is niet altijd heel reëel. Maar als het zover komt, dan gaan we er natuurlijk wel voor."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner