26.04.2017 16:20

Vreman terug als trainer bij De Graafschap

Jan Vreman werd in december ontslagen als trainer van De Graafschap, maar aankomend seizoen keert de oefenmeester terug bij de Superboeren. Vreman gaat in Doetinchem namelijk aan de slag als trainer van Jong De Graafschap.

In welke competitie Vreman zijn nieuwe ploeg zal aantreffen is nog onduidelijk. Jong De Graafschap, dat momenteel onder leiding staat van Richard Roelofsen, vecht in de Derde Divisie Zondag tegen degradatie. Vreman had een contract voor onbepaalde tijd bij De Graafschap, waardoor het clubicoon nu in een andere functie terugkeert bij De Graafschap.

Roelofsen zal volgend seizoen Henk de Jong gaan assisteren bij de hoofdmacht, terwijl ook Sandor van der Heide aanblijft als assistent-trainer. Met Jan Oosterhuis, Dennis te Braak en keeperstrainer Edwin Susebeek is De Graafschap nog in gesprek over een functie bij de hoofdmacht. "Wij hopen op korte termijn meer duidelijkheid te kunnen geven inzake de definitieve samenstelling van de staf", aldus Peter Hofstede, manager voetbalzaken, op de clubsite van de Achterhoekers. "Nu de basis staat, kunnen we ook door met de invulling van de selectie. Er zijn diverse gesprekken gaande."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner