07.05.2017 13:34

Andersen als enige buiten selectie Twente

Ünal bedankt het publiek na de wedstrijd tegen Roda JC
Ünal bedankt het publiek na de wedstrijd tegen Roda JC

FC Twente zal zondag met nagenoeg een volledige selectie aantreden tegen Sparta Rotterdam. Alleen Joachim Andersen zal de wedstrijd in Rotterdam moeten missen. De centraal verdediger kreeg in de vorige wedstrijd twee keer geel.

Aangezien Andersen, na twee keer een gele kaart, een rode kaart mocht ontvangen in het duel met AZ, speelt Stefan Thesker vandaag in het centrum van de defensie van de Tukkers. Thesker moet echter aan de bak zondag. Tegenover hem staat Enes Ünal, die al zeventien keer het net heeft weten te vinden in de Eredivisie.

Sparta Rotterdam zal met bijna haar hele selectie aanwezig zijn in Het Kasteel. In de spannende periode die Sparta Rotterdam in de slotfase van de Eredivisie meemaakt, heeft Alex pastoor besloten bijna de gehele selectie op het wedstrijdformulier te zetten. Er zitten zondag daarom twaalf spelers op de bank. Bijna het dubbele van wat FC Twente meeneemt. De Tukkers treden met zeven wissels aan, waaronder doelman Joël Drommel, die in de Eredivisie al twaalf wedstrijden heeft gespeeld.

De wedstrijd is vooral voor de Spartanen cruciaal. De Rotterdammers moeten winnen om kans te maken om uit de degradatiezone te komen. De partij begint om 14:30 en is LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner