14.05.2017 13:26

Maatsen vervangt Manu bij Go Ahead Eagles

Zakaria el Azzouzi (r.) baalt nadat hij een grote kans om zeep heeft geholpen in de vorige ontmoeting van beide teams. (21-08-2016)
Zakaria el Azzouzi (r.) baalt nadat hij een grote kans om zeep heeft geholpen in de vorige ontmoeting van beide teams. (21-08-2016)

In de laatste wedstrijd van het seizoen, waar het voor de Eagles nergens meer omgaat, zal Darren Maatsen de vervanger zijn van Elvis Manu. Manu is weggestuurd vanwege ongepast gedrag op social media en zal geen minuten meer maken dit seizoen.

Een andere vervanging in het team van Robert Maaskant, dat tegen Ajax vorige week zeker werd van degradatie, is de plek voor Sander Duits op het middenveld. Aangezien Marcel Ritzmaier een rode kaart ontving in de wedstrijd in de Arena zal hij nu ook niet mogen spelen. De rest van het team bestaat uit dezelfde namen als die vorige week tegen Ajax mochten aantreden.

Bij Sparta Rotterdam is er een verandering ten opzichte van de gewonnen partij tegen FC Twente (1-0) van vorige week. Op doel staat ditmaal Michael Verrips. De twintigjarige doelman zal zijn debuut maken en heeft alleen nog maar in de 2e divisie mogen aantreden met Jong Sparta Rotterdam. 

De wedstrijd is hier LIVE te volgen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner