23.05.2017 12:10

Tom Hiariej vervolgt carrière in Australië

Tom Hiariej speelt aankomend seizoen in Australië. De middenvelder vertrekt transfervrij bij FC Groningen en heeft een contract getekend voor 1 seizoen bij Central Coast Mariners.

Hiariej stond zijn gehele carrière onder contract bij FC Groningen, maar speelde ook op huurbasis voor FC Emmen en SC Cambuur. "Ik kijk ontzettend uit naar dit avontuur en ik hoop dat ik mijn steentje kan bijdragen aan het voetbal in Australië", aldus Hiariej op de clubsite van Central Coast Mariners. "Ik wil voor de prijzen spelen in Australië en daarnaast wil ik veel van de Australische mensen en cultuur leren."

"Ik weet dat de club graag jonge spelers een kans geeft", vervolgt Hiariej. "Ik heb ruim 200 wedstrijden in Nederland achter de rug en wil mijn ervaring overbrengen op de jonge spelers. Ik heb 10 jaar voor FC Groningen gespeeld. Ik ben een centrale middenvelder, maar ik kan ook als rechtsback of centrale verdediger uit de voeten. Ik ben niet de grootste speler, maar ik heb wel een goede techniek. Daarnaast leg ik veel agressie in mijn spel."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner